Frostfritt fritidshus med fjärrstyrning

Med DEFA Home kan du alltid komma fram till ett varmt fritidshus och börja myset direkt utan tokeldning. Dessutom står ditt hus frostfritt och du får SMS om något inte står rätt till.

En smart och säker lösning för dig som vill ha koll

DEFA Home är det mest bekväma och moderna sättet att styra värmen i fritidshus. Ingen krånglig programmering, inga konfigureringar av abonnemang och inga kryptiska SMS-kommandon. Bara frostfritt och varmt i ditt fritidshus när du vill. DEFA Home har ett förmonterat SIM-kort färdigt att använda och väljer det mobilnät med bäst täckning, helt automatiskt!

Använder du dessutom ONLINE abonnemanget så har du lättanvända appar för iPhone och Android samt din egen styrningssida på webben med modern grafik och du ser faktiska temperaturer i ditt hus i nutid och kan med en enkel knapptryckning ändra från underhållstemperatur till skön komforttemperatur. Dessutom är alla produkter kompakta och snyggt designade, och allt är trådlöst. Vi har 20.000 användare i Norge sedan 2003 så det är väl beprövat och fungerar säkert.

Undvik försäkringsskador med temperaturvakt, strömbrottsvakt och hemlarm

Tryggheten att veta är värt mycket. Genom en enkel knapptryckning på DEFA Home webbsidan eller i din mobilapp, kan du se temperaturer i de olika zonerna (rummen, friggeboden, förrådet mm). Och du får larm om strömavbrott, frost eller inbrott

Spara energi och frostfritt

Du kan spara både energi, pengar och miljö. Jämfört med att alltid ha värmen på ca 12-15°C som är för kallt när du kommer och för varmt när du inte är där, sparar du mellan 2000–4000kr/år genom att reglera värmen mellan underhållsvärme (5-8°C) och sedan slå på komforttemperatur (18-20°C) lagom till dina besök. Ett DEFA Home system sparas ofta in på bara 2 år.

Montera, Koppla in, Använd

DEFA Home är en gör-det-själv-produkt som alla kan montera och använda. Skulle du ha frågor ringer du oss så hjälper vi dig. Med enkel kanpp på produkterna  parar man ihop de trådlösa enheterna. Ingen krånglig programmering eller konstiga SMS-kommandon behövs. Så smart att det är enkelt. Det här får du:

  • DEFA levererar produkt, abonnemang och tjänst färdigt att använda
  • Vi ger personlig support och 5 års garanti på hela funktionen
  • Bäst mobiltäckning då inbyggda SIM-kortet väljer nät automatiskt
  • Fri app och internet sida för styrning (med ONLINE tjänsten)
  • Vårt kundcenter övervakar hela tiden din utrustning
  • SMS larm vid strömavbrott, låg temperatur och inbrott
  • Nöjd kund garanti-fri returrätt inom 30 dagar