SmartCharge

SmartCharge är världens enklaste batteriladdare. Då vi utvecklade SmartCharge ville vi göra det enkelt och tryggt att ladda ett batteri. Den känner av batteriet du kopplar den till och anpassar sig automatiskt till batteriet, endast med hjälp av en knapp – av eller på. 

SmartCharge finns i två versioner, SmartCharge 4A lämplig för batterier från 4Ah till 120Ah. Med SmartCharge 8A får du en mycket mer kraftfull laddare som ger en mer effektiv laddning av batterier upp till 225Ah. SmartCharge 8A har också PowerSupply.
Image DEFA

Anpassar sig till batteriet automatiskt

DEFA SmartCharge läser av batteriet du kopplar den till och anpassar laddningen efter batteriets laddningsnivå, storlek på batteriet och omgivningens temperatur utan risk för överladdning.
 

PowerSupply

Ibland behöver du tillgång till kontinuerlig ström, t.ex. vid bilbatteribyte. PowerSupply lämpar sig när du inte vill ta bort all ström och nollställa alla inställningar i bilen, eller om du bara vill driva en 12V-enhet som t.ex. en kylbox. SmartCharge 8A har denna funktion som du enkelt aktiverar genom att hålla in PÅ-knappen i 5 sekunder. Då levererar laddaren automatiskt 13,6V och max. 8 ampere, och detta indikeras genom att alla de 5 LED-lamporna tänds.

Endast en knapp; PÅ/AV

Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. SmartCharge tar hand om resten! På displayen ser du när jobbet är klart.

DEFA SmartCharge

Funktionelt display

SmartCharge har en tydlig och användarvänlig bakgrundsbelyst display. På displayen läser man enkelt av hur mycket batteriet har blivit laddat. Det finns även möjlighet att välja högre spänning för t.ex. AGM batterier.

DEFA SmartCharge

Kompakt

SmartCharge är enkel, liten och lätt med en smart lösning som integrerar kablarna i laddaren.

Enkelt och tryggt

SmartCharge gör laddning ofarlig då den är kortslutnings- och gnistsäker.

Många funktioner

SmartCharge kan kopplas i hop med ett flertal tillbehör som även ger nyttiga funktioner.
DEFA SmartCharge

  • SKU: 701515
  • Pris: SEK 799
  • Lager: 20+