ONLINE styrningstjänst

ONLINE styrningstjänst inkluderar SIM-kort för GSM mobildata samt obegränsad styrning via app och webssida.

Modernt användargränsnitt med app och websida gör det bekvämt

Med Online tjänsten kan du använda en smart app för iPhone, iPad eller Android smartphones/surfplattor. Och du gör alla inställningar och dina personliga bevakningar med bilder och namn på en egen webbsida på defahome.se. Med ett enkelt klick har du ställt om ditt fritidshus från energisparande underhållsvärme till komfortvärme för fredagsmys. Du kan ställa in olika temperaturer för borta eller hemma och natt och dag temperatur. Och få temperaturlarm vid frost eller om det blir för varmt.
 

Total årskostnad. ONLINE - Styrning via App och Internet.

År 1:  Etablering av tjänst 259Kr, Årsavgift 979kr
År 2:  Efterföljande år: 979kr 
Det kostar 2kr/SMS om du använder SMS funktionen, eller vid larmaviseringar till din mobiltelefon från DEFA Home systemet i ditt fritidshus.
 
När du beställt tjänsten får du en bekräftelse på e-mail (alt brev/SMS) med abonnentnummer och PIN-kod och kan då börja använda DEFA Home direkt.

När betalar jag DEFA Home tjänsten?  

När du köper startpaketet väljer du tjänsten, som betals då du fått en en faktura från DEFA. Du får i fortsättningen en faktura efter ett år på en ny årsavgift. Det finns ingen bindningstid mer än den förbetalda årsavgiften. Vill du kan du utan avgift uppgradera eller nedgradera din tjänst vid påföljande årsförfallodag.