DEFA Home tjänsten

En tjänst med mobildata abonnemang
I korthet:

  • Vi ger dig 5 års garanti och support på produkt, tjänst och mobilkommunikation
  • Vårt kundcenter har koll på ditt system i huset genom uppkoppling till vår server
  • Du får status i realtid i appen och på webben genom ett mobildata SIM-kort (GPRS) i basenheten
  • Du kan bygga ut systemet och använda tjänsten hur mycket du vill utan att det kostar mer
  • Alltid bästa mobiltäckning då det förinstallerade mobildata SIM-kortet väljer nät med bäst täckning

Din egen websida där du enkelt ställa in och namnge zoner, lägga in bilder, avläsa och ställa temperaturer, slå på och av larmet, lägga in mobilnummerna hos dem som skall får larm  och mycket mer.
 
Har du en smartphone eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad så kan du ladda ner appar från GooglePlay eller AppStore och styra DEFA Home systemets funktioner.  Du får aviseringar vid larm som SMS till din mobiltelefon.  
 
Pris ONLINE:  979kr/år (dvs. 81.50:- kr i månaden).  
 
Varför abonnemang?
Enkelt. Produkten kommunicerar via en säker GSM mobildatatjänst och har ett SIM-kort inbyggt. Och garanti på hela funktionen i 5 år. Det gäller produkten, mobilkommunikationen och tjänsten.
Du måste kommunicera med utrustningen i fritidshuset för att styra och kontrollera temperaturer och inställningar och därför behövs en mobiltjänst. För kommunikationen och mobiltjänsten har DEFA förmonterat ett anpassat SIM-kortet för mobildatakommunikation och vi har en låg månadskostnad som faktureras 1 gång per år från DEFA. Du kan använda tjänsten utan begränsningar och utan andra kostnader (förutom om du använder SMS för att styra, då betalar du per SMS för bekräftelse av inställningen.) Produkterna fungerar endast med DEFA Home abonnemanget.
 
SIM-kortet är inbyggt
För att göra det så tryggt som möjligt har DEFA förinstallerat ett speciellt mobildata SIM-kort som med GPRS (GSM data) säkert kommunicerar mellan din mobil eller dator och DEFA Home Basenheten i huset. DEFA kundcenter har även all information om din utrustning och kan övervaka att utrustningen verkligen fungerar och ger dig en rapport varje månad eller när du ringer till vår kundsupport. Dessutom kan vi uppdatera din produkt med ny programvara genom GSM uppkopplingen när nya funktioner utvecklats.
 
En komplett lösning för bästa säkerhet och trygghet
Vi tycker inte att du skall behöva köpa produkter från olika leverantörer och ett separat SIM kort där du med knepiga SMS koder måste styra ditt system utan att du verkligen vet statusen i stugan. Om det inte fungerar som tänkt kan det vara krångligt och tidsödande att lösa det när inte någon kan ge dig support och veta vad som inte fungerar eftersom det kan vara mobiltjänsten eller produkten eller något tillbehör från olika leverantörer. Med DEFA Home systemet så ger vi dig tryggheten.
Som att ha din egen vaktmästare!