Temperaturvakt-KAMPANJ

Detta är en temperaturvakt för dig som snabbt vill avläsa aktuell temperatur med iPhone- eller Android mobil-app och få SMS-larm vid kritiska temperaturer. Du kan använda både basenheten som temperaturlarm och den separata temperaturgivaren kan användas i annat utrymme. Den medföljande 2 meters sensorkabeln till den trådlösa temperaturgivaren kan användas till olika mätbehov. Mobil-appen ger temperaturer i realtid, och du kan ställa varningsgränserna för SMS-larmen på internetsidan (ONLINE tjänsten). Detta kit kan kompletteras med övriga tillbehör vid behov och byggas ut som du själv önskar.
 
Ett GSM mobildata SIM-kort är redan monterat i Basenheten och väljer automatiskt mobilnät med bäst täckning.
Du behöver ett ONLINE abonnemang för avläsningen direkt i mobilappen och för att använda internetsidan för kommunikationen med Basenheten i fritidshuset. Ett SMS-baserat abonnemang (BAS) kan användas för att få temperaturlarm och statusrapporter genom att skicka SMS-förfrågan till Basenheten.
 
Paketpris 2250kr inkl moms. Ordinariepris 2399kr. Du sparar 149kr.
 
Vid köp väljer du mellan ONLINE eller BAS abonnemang:
Online: Styrning med app, och webbsida på defahome.se. (Apparna laddas ner gratis för iPhone eller Android)
Pris 979:-/år)

Abonnemang faktureras årsvis separat från DEFA. SIM-kort, web och appkommunikation samt full garanti och support i minst 5 år ingår. Engångsavgift för etablering av mobilabonnemang tillkommer med 259:-
 

Startkit Frostvakt, Temperaturvakt, temperaturlarm via Iphone eller Android
  • SKU: 900100-1 / 900104-1
  • Pris: SEK 2250
  • Lager: 0
  • Inte till salu just nu.

Paketets innehåll